Afegir a favorits

CUINA MONÀSTICA

FABREGA, JAUME

IVA inclòs

Descripció
Tot i que la cuina actual dels convents no és la mateixa que la que d?anys enrere, la història ens demostra que la tradició de la cu ina monàstica ha existit des de l?edat mitjana fins a la meitat del segle XIX. Amb els pescadors, els monjos constitueixen l?únic co l·lectiu d?homes que ha practicat l?art gastronòmic i, per tant, podem dir que són els transmissors de la nostra cuina antiga: ells han posat de manifest la memòria de la taula dels catalans a través dels seus receptaris, que, del segle XVII al XVIII i primeries d el XIX, s...[Llegir més]

Estat: Disponible per a compra en línia en 4-5 dies

Disponibilitat
Compra'l ara i te l'enviem quan el tinguem en estoc. El cobrament al teu compte es realitzarà només quan s'enviï el producte.
DetallsED. MEDITERRANIA
2013
232 pàgines
Format: Rústica
ISBN: 9788499791715
Idioma: CATALÁNMatèria: Receptes

TEMES