DELICIOSO. A HISTORY OF FOOD IN SPAIN
IVA inclòs
Descripció
The first comprehensive history in English of the food of Spain.Spanish cuisine is a melting-pot of cultures, flavours and ingredients: Greek and Roman, Jewish, Moorish and Middle Eastern. It has been enriched by its climate, geology and spectacular topography, which have encouraged a variety of regional food traditions and `Cocinas', such as Basque, Galician, Castilian, Andalusian and Catalan. It has been shaped by the country's complex history, as foreign occupations brought religious and cultural influences that determined what peo...Estat: En estoc
Disponibilitat
Per a la seva comoditat, pot sol·licitar la recollida d'aquest exemplar en qualsevol de les nostres botigues físiques. La informació sobre disponibilitat en l'e-commerce no implica l'existència de estoc físic en botiga.
Per a consultar el estoc en botiga física pot contactar amb qualsevol de les nostres botigues.
DetallsREAKTION BOOKS
2019
344 pàgines
Format: Otros
ISBN: 9781789141375
Idioma: INGLÉSMatèria: Gastronomia