EL CONVIT DEL TIRANT

CUINA I COMENSALITAT, DE L'EDAT MITJANA A FERRAN ADRIÀ

Fabrega, Jaume

Pagès Editors, S.l.

2007

128 Páginas

Formato: Rústica

ISBN: 9788497795203

Idioma: Catalán

Materia: Gastronomía

Darrere la cuina de Ferran Adrià hi ha un país i una història? Com menjaven i com es comportaven a taula els personatges de Tirant lo Blanc, els reis, els religiosos i els burgesos medievals? Qui va ser Mestre Robert, el cuiner més famós del seu temps? Per què mengem el que mengem? Què tenen a veure els menjars amb la religió, la classe social, el gènere? Quines són les normes de comensalitat en les diverses cultures? Què té a veure la cuina amb la dieta i el sexe? Totes aquestes preguntes, i moltes més, troben resposta en aquest brillant i suggestiu assaig de Jaume Fàbrega, escrit amb un estil alhora rigorós, àgil i divertit.

11,00 € IVA incluido

Temporalmente sin stock

Cómpralo ahora y te lo enviaremos cuando tengamos stock.
El cobro a tu cuenta se realizará sólo cuando se envíe el producto.

Comprar

Otras obras de "Fabrega, Jaume"

Laie te recomienda

Novedades