Afegir a favorits

EL LLUÇ

COM PREPARAR-LO 11 VEGADAS
SALES CSONKA, MARGARITA

IVA inclòs

Descripció
Aquest és un dels peixos tradicionalment més usats en la cuina. Forma part del grup de peixos magres o blancs amb un alt contingut e n aigua, proteïnes i àcid fòlic, baix en greix i una bona font de minerals com ara calci, fòsfor, magnesi, sodi, iode i potassi, a m és de vitamina A, B1, B2 i B6, entre altres importants valors nutricionals. el lluç és un producte que es prepara amb molta facilita t i que es pot cuinar de moltes maneres diferents: al vapor, fregit, guisat, arrebossat i al forn...

Estat: Disponible per a compra en línia en 4-5 dies

Disponibilitat
Compra'l ara i te l'enviem quan el tinguem en estoc. El cobrament al teu compte es realitzarà només quan s'enviï el producte.
DetallsSD EDITORES
2013
19 pàgines
Format: Grapado
ISBN: 9788494179129
Idioma: CATALÁNMatèria: Receptes

TEMES