Add to favourites

EL PA, DE LA MASSA A LA TAULA

RECEPTES I CONSELLS PER FER PANS DELICIOSOS
BARRIGA, XAVIER

VAT included

Description
Fer pa no ha estat mai tan fàcil. Fer pa pot ser una cosa senzilla i nutritiva. A banda de les seixanta receptes senceres i ben guiades de què disposaràs, hi trobaràs una secció introductòria amb molts de trucs perquè el teu pa romangui fresc i sucós com més temps possible, consells de congelació i explicacions dels passos que s'han de seguir (amassat, repòs, fermentació,...) per tal que ho tinguis tot ben clar abans de posar "les mans a la massa". Començarem amb els pans clàssics i acabarem divertint-nos elaborant bastonets amb molte...[Read more]

Status: With stock

Availability

For your convenience, you can request the collection of this copy at any of our physical stores. The information on availability in e-commerce does not imply the existence of physical stock in the store.

To check the stock in a physical store, you can contact any of our stores.

DetailsGRIJALBO
2025
192 Pages
Format: Rústica
ISBN: 9791387653422
Language: CATALÁN
Translator: VIDAL APARICIO, MAR
Category: Recipes

THEMES