• 0

EL SAFRÀ

COM PREPARAR-LO 10 VEGADES

Gasull, Carme

Sd Edicions

2018

28 Páginas

Formato: Grapado

ISBN: 9788494843150

Idioma: Catalán

Materia: Recetas

El safrà "Violeta, vermell i groc. De sabor agredolç, metàl·lic, amb tocs amargants. Fragant, aromàtic. A grans trets, així és, organolèpticament, el safrà, el rei de les espècies. Sabies que a l’Edat Mitjana el seu regnat va ser famós a casa nostra? Al Llibre d’aparellar de menjar, al Llibre de Sent Soví i al Llibre del Coch, els tres receptaris de cuina medieval catalana més destacats que em consten, ja apareix en un gran nombre de receptes. I és que, en aquells temps, Catalunya va arribar a ser el primer productor de safrà de tot Europa. Tot va canviar a començaments del segle XX quan, en no poder competir amb altres mercats, el seu conreu comercial va desaparèixer."

6,95 € IVA incluido

Temporalmente sin stock

Cómpralo ahora y te lo enviaremos cuando tengamos stock.
El cobro a tu cuenta se realizará sólo cuando se envíe el producto.

Comprar

Otras obras de "Gasull, Carme"

Laie te recomienda

Novedades