EL XAI A TAULA
RECEPTES PER QUEDAR BÉ I FÀCILS DE FER
IVA incluido
Descripción
A Catalunya, el xai és la carn més tradicional des de l'antiguitat. Resulta ideal per a trobades d'amics i familiars, per a delicios os sopars d'estiu i també per a dinars d'hivern, al voltant de la llar de foc. I això ho sap millor que ningú Rosa March, que viu en un gran mas del Collsacabra dedicat a la cria de bestiar oví des de fa moltes generacions. En aquest entorn extraordinari, l'autor a prepara uns àpats exquisits en què l'ingredient principal és la carn de xai i sempre sorprèn els seus convidats amb receptes noves .Estado: Disponible para compra online en 4-5 días
Disponibilidad
Cómpralo ahora y te lo enviaremos cuando tengamos stock. El cobro a tu cuenta se realizará sólo cuando se envíe el producto.
DetallesVIENA EDICIONS
2016
128 Páginas
Formato: Rústica
ISBN: 9788483309193
Idioma: CATALÁNIlustrador: BAYÉS, PILARÍN
Materia: Recetas