Afegir a favorits

ELS CALÇOTS I

COM PREPARAR-LOS 10 VEGADES
ROMERO DEL CASTILLO, ROSER / SIMÓ, JOAN

IVA inclòs

Descripció
En un receptari sobre els calçots la primera recepta ha de ser, sense cap mena de dubte, la calçotada, ja que n'és l'àpat més tradic ional. La resta són receptes que ens han proporcionat alguns amics o que hem creat nosaltres mateixos, algunes de les quals serveixe n per a aprofitar els calçots que hagin quedat de la calçotada. Hem elaborat i tastat totes les receptes, i un aspecte que ens va so rprendre gratament va ser el puntet de gust i d'aroma de fumat que donen els calçots sobrants de la calçotada a la vichyssoise de ca lçots i ...[Llegir més]

Estat: Disponible per a compra en línia en 4-5 dies

Disponibilitat
Compra'l ara i te l'enviem quan el tinguem en estoc. El cobrament al teu compte es realitzarà només quan s'enviï el producte.
DetallsSD EDITORES
2015
20 pàgines
Format: Rústica
ISBN: 9788494307331
Idioma: CATALÁNMatèria: Receptes

TEMES