FISH
COCINAR PESCADO DE MARSELLA A TOKIO
IVA inclòs
Descripció
El chef Sylvain Roucayrol y Delaney Inamine comparten setenta recetas y otros tantos lugares de interés para vivir y comer a orillas de los mares del mundo.MARSELLA SAN FRANCISCO NÁPOLES LISBOA BARCELONA TOKIOSylvain Roucayrol, chef del Tuba Club de Mars ella, propone una cocina creativa y única, marcada por sus viajes e inspirada en el mar y en los productos locales, frescos y de tem porada. Delaney Inamine ha realizado las fotografías e ilustraciones de este libro, es natural de California y desarrolla proyectos de arquitectur...Estat: En estoc
Disponibilitat
Per a la seva comoditat, pot sol·licitar la recollida d'aquest exemplar en qualsevol de les nostres botigues físiques. La informació sobre disponibilitat en l'e-commerce no implica l'existència de estoc físic en botiga.
Per a consultar el estoc en botiga física pot contactar amb qualsevol de les nostres botigues.
DetallsCINCO TINTAS
2025
368 pàgines
Format: Cartone
ISBN: 9788419043771
Idioma: CASTELLANOTraductor: DÍEZ LERMA, JOSE LUIS
Il·lustrador: INAMINE, DELANEY
Matèria: Receptes