GRANS PLATS, GRANS CUINERS, GRANS ARTISTES, GRANS ESCRIPTORS

100 PLATS I MENGES DE LA CUINA CATALANA QUE CAL CONEIXER

Aa.vv

Edicions 62

2003

284 Páginas

Formato: Tela

ISBN: 9788429753875

Idioma: Catalán

Materia: Recetas

Aprofitant l'eclosió nacional i internacional de la cuina catalana, teniu a les mans un llibre de referència, únic i irrepetible, una fita històrica que estableix un diàleg triangular (una recepta, acompanyada d'una il·lustració i d'un text literari) entre arts diferents: l'art culinària, tradicional i innovadora (amb cinquanta-nou cuiners catalans de primer ordre, com Ferran Adrià, Santi Santamaria, Carme Ruscalleda o Joan Roca), les arts plàstiques (amb cinquanta-nou noms punters de la pintura, la fotografia o el disseny, com Mariscal, Ràfols-Casamada o Tàpies) i la literatura (des de la narrativa fins la poesia, amb noms com Baltasar Porcel, Vicenç Villatoro, Antoni Puigverd o Isabel-Clara Simó).

66,85 € IVA incluido

Temporalmente sin stock

Cómpralo ahora y te lo enviaremos cuando tengamos stock.
El cobro a tu cuenta se realizará sólo cuando se envíe el producto.

Comprar

Laie te recomienda

Novedades