HISTÒRIA DE LA CUINA CATALANA I OCCITANA. VOLUM 5
EL BACALLÀ · LA CARN · ELS MENUTS
VAT included
Description
Les cuines catalana i occitana són cuines germanes. Les relacions històriques, lingüístiques i culturals entre els antics regnes, comtats, regions i comarques d'aquests dos grans territoris, així com el fet de viure en unes terres amb un passat i unes condicions climàtiques semblants han propiciat l'existència duna de les millors cuines del món, amb un caràcter i unes particularitats tan destacades que des de la mateixa edat mitjana es va reivindicar en diferents receptaris i manuals on es compilava i es preservava. Vicent Marqués ha ...Status: With stock
Availability
For your convenience, you can request the collection of this copy at any of our physical stores. The information on availability in e-commerce does not imply the existence of physical stock in the store.
To check the stock in a physical store, you can contact any of our stores.
DetailsEDICIONS SIDILLA
2022
0Format:
ISBN: 9788412574708
Language: CATALÁNIllustrator: MAYOL, MONTSE
Category: Gastronomy