• 0

HISTÒRIA DE LA CUINA CATALANA I OCCITANA

LES SALSES, ELS APERITIUS, LES ENSALADES I LES SOPES

Marques, Vicent

Edicions Sidilla

2018

942 Páginas

Formato: Cartone

ISBN: 9788494748486

Idioma: Catalán

Materia: Gastronomía

Les cuines catalana i occitana són cuines germanes. Les relacions històriques, lingüístiques i culturals entre els antics regnes, comtats i regions d?aquests dos grans territoris, així com el fet de viure en unes terres amb un passat i unes condicions climàtiques semblants han propiciat l?existència d?una de les millors cuines del món, amb un caràcter i unes particularitats tan destacades que des de la mateixa edat mitjana es va reivindicar en diferents receptaris i manuals on es compilava i es preservava. Vicent Marqués ha dedicat la seva vida a compendiar la història d?aquesta cuina. En aquest volum ens ofereix 200 monografies i més de 300 receptes de salses, d?aperitius, d?ensalades i de sopes que ens expliquen, no només com els hem de cuinar, sinó el recorregut històric, filològic, literari i cultural d?uns plats i d?unes receptes que conformen el corpus de la cuina que compartim la gent dels Països Catalans i dels Països Occitans.

39,00 € IVA incluido

En stock

Comprar

Otras obras de "Marques, Vicent"

Laie te recomienda

Novedades