Add to favourites

LA CUINA DE LA CARXOFA

GARCIA PARAJUA, PAU

VAT included

Description
La carxofa és un dels ingredients més emblemàtics de la nostra cuina, una flor deliciosa perseguida especialment durant uns pocs mes os l'any, en què se'n fa la collita. Aquest llibre proposa receptes que van del més bàsic a l'alta gastronomia, totes fonamentades e n aquest mateix ingredient, i també una guia fonamental per a la tria, la pela, la conservació i la cuina d'algunes elaboracions bàs iques que converteixen la carxofa en el tot terreny de la cuina catalana. Aquest llibre és el cant d'amor que les nostres carxofes necessi...[Read more]

Status: Available for online purchase in 4-5 days

Availability
Buy it now and we will send it to you when we have stock. The charge to your account will be made only when the product is shipped.
DetailsEDITORIAL COMANEGRA S.L.
2017
180 Pages
Format: Rústica
ISBN: 9788417188108
Language: CATALÁNCategory: Recipes

THEMES