Añadir a favoritos

LA CUINA DE LA CARXOFA

GARCIA PARAJUA, PAU

IVA incluido

Descripción
La carxofa és la joia de la nostra cuina, una flor deliciosa perseguida especialment durant uns quants mesos l'any, quan se'n fa la collita. Aquest llibre proposa receptes que van del plat més senzill a l'alta gastronomia. Partint d'un ingredient únic, aquest recull és una guia fonamental per a la tria, la pela, la conservació i la cuina d'algunes elaboracions bàsiques que con verteixen la carxofa en una delícia tot terreny. Inclou un munt de receptes i consells culinaris.

Estado: Disponible para compra online en 4-5 días

Disponibilidad
Cómpralo ahora y te lo enviaremos cuando tengamos stock. El cobro a tu cuenta se realizará sólo cuando se envíe el producto.
DetallesEDITORIAL COMANEGRA S.L.
2024
176 Páginas
Formato: Rústica
ISBN: 9788410161320
Idioma: CATALÁNMateria: Recetas

TEMAS