• 0

LA CUINA DE LA CARXOFA

Garcia Parajuà, Pau

Editorial Comanegra S.l.

2017

180 Páginas

Formato: Rústica

ISBN: 9788417188108

Idioma: Catalán

Materia: Recetas

La carxofa és un dels ingredients més emblemàtics de la nostra cuina, una flor deliciosa perseguida especialment durant uns pocs mesos l'any, en què se'n fa la collita. Aquest llibre proposa receptes que van del més bàsic a l'alta gastronomia, totes fonamentades en aquest mateix ingredient, i també una guia fonamental per a la tria, la pela, la conservació i la cuina d'algunes elaboracions bàsiques que converteixen la carxofa en el tot terreny de la cuina catalana. Aquest llibre és el cant d'amor que les nostres carxofes necessitaven. Amb elogis de Pere Sans i Pere Tàpies, i pròleg de Julià Guillamon

20,00 € IVA incluido

En stock

Comprar

Regala esta Navidad

Laie te recomienda

Novedades