Añadir a favoritos

LA CUINA DE LA PATATA

FABREGA, JAUME

IVA incluido

Descripción
A qui no li agraden les patates? Podem dir que és un dels aliments més versàtils i estesos a tot el món. I també un dels que permeten més preparacions: simplement aixafades o en forma de puré, en amanides, fregides, bullides i combinades amb verdures o llegums, guisades i estofades amb peix o tota mena de carns, fetes al forn, al vapor o amb la fregidora daire. Hi ha mil i una maneres de menjar-les! Fins i tot en dolços, coques o pastissos. Tot això, i molt més, ho trobareu en aquest llibre.

Estado: En stock

Disponibilidad

Para su comodidad, puede solicitar la recogida de este ejemplar en cualquiera de nuestras tiendas físicas. La información sobre disponibilidad en el e-commerce no implica la existencia de estoc físico en tienda.

Para consultar el estoc en tienda física puede contactar con cualquiera de nuestras tiendas.

DetallesEDITORIAL EFADOS
2025
144 Páginas
Formato: Otros
ISBN: 9791387658113
Idioma: CASTELLANOMateria: Recetas

TEMAS