LA CUINA DE L´AVIRAM
RECEPTES AMB POLLASTRES, PERDIUS, ANECS...
VAT included
Description
Des de fa vint anys, l'autor té una relació molt especial amb el gall negre del Penedès. I de retruc, amb tot el que porti plomes i tingui bec. Ara a fet aquest llibre per defensar aquest tipus de carn genèricament anomenada aviram. Perquè és una carn que és amb n osaltres des de la nit dels temps. I no sols com a carn. Els ous han estat i segueixen essent fonamentals en camps tan importants co m la pastisseria. Per no parlar d'algunes exquisideses que, sense aviram, mai no hauríem conegut. Però també perquè, a poc que refle xionem so...Status: Available for online purchase in 4-5 days
Availability
Buy it now and we will send it to you when we have stock. The charge to your account will be made only when the product is shipped.
DetailsCOSSETANIA EDICIONS
2006
152 Pages
Format: Rústica
ISBN: 9788497912327
Language: CATALÁNIllustrator: MURGADAS, FRANCESC
Category: Recipes