Afegir a favorits

LA CUINA MARROQUINA

150 RECEPTES
CAIMEL VALLS, GEORGINA

IVA inclòs

Descripció
Aquest llibre us servirà per conèixer l'autèntica cuina marroquina a través de 150 receptes, que van des dels plats essencials i més coneguts fins a aquells més populars, més modestos, però tan suculents o més. Aprendreu a fer la cerimoniosa bastela, el cuscús, l 'harira, els imprescindibles tagins, els dolços amb sèsam i mel, però també amanides, pans, creps, batuts i postres. En cada recepta hi trobareu indicacions clares i precises, solucions per substituir algun ingredient difícil de trobar fora del Marroc i suggerimen ts per p...[Llegir més]

Estat: Disponible per a compra en línia en 4-5 dies

Disponibilitat
Compra'l ara i te l'enviem quan el tinguem en estoc. El cobrament al teu compte es realitzarà només quan s'enviï el producte.
DetallsCOSSETANIA EDICIONS
2016
256 pàgines
Format: Rústica
ISBN: 9788490344965
Idioma: CATALÁNMatèria: Receptes

TEMES