LA CUINA MÉS EXQUISIDA DE LA COSTA BRAVA
IVA incluido
Descripción
A tot el m-n sÕutilitza el morter per a picar, moldre o barrejar coses, per? queda clar que nom?s a Catalunya la picada sÕha ordenat , sÕha normalitzat i avui ?s una marca identit?ria de la nostra cuina. La picada ?s m?s que un conjunt dÕelements o aliments picats amb la funci- de donar un plegat de matisos a un plat. Es com un petit univers que fa modificar el darrer gust i/o textura dÕuna pre paraci-. Es podria explicar com una reconcentrada bomba de sabors on sÕinvolucren, sense excepci-, tots els sentits humans. Un despl egament, ...Estado: Disponible para compra online en 4-5 días
Disponibilidad
Cómpralo ahora y te lo enviaremos cuando tengamos stock. El cobro a tu cuenta se realizará sólo cuando se envíe el producto.
DetallesEL FARELL EDICIONS
2018
128 Páginas
Formato: Rústica
ISBN: 9788492811991
Idioma: CATALÁNMateria: Recetas