• 0

LA CUINA MÉS EXQUISIDA DE LA COSTA BRAVA

Fabrega, Jaume

El Farell Edicions

2018

128 Páginas

Formato: Rústica

ISBN: 9788492811991

Idioma: Catalán

Materia: Recetas

A tot el m-n sÕutilitza el morter per a picar, moldre o barrejar coses, per? queda clar que nom?s a Catalunya la picada sÕha ordenat, sÕha normalitzat i avui ?s una marca identit?ria de la nostra cuina. La picada ?s m?s que un conjunt dÕelements o aliments picats amb la funci- de donar un plegat de matisos a un plat. Es com un petit univers que fa modificar el darrer gust i/o textura dÕuna preparaci-. Es podria explicar com una reconcentrada bomba de sabors on sÕinvolucren, sense excepci-, tots els sentits humans. Un desplegament, rarament finit de combinacions, que fa dÕaquest emblema de la Cuina Catalana una important eina per a poder entendre el seu fonament i posterior bastiment. La picada acaba de definir els plats, els vesteix, els arrodoneix i els d-na una personalitat aconseguint que cadascun tingui el seu car?cter. El recull de les 182 receptes dÕaquest llibre busca donar una ?mplia visi- tant de lÕhist?ric recorregut com dels diferents usos del preuat recurs. Coneixerem les picades antigues de la cuina romana, les de la cuina medieval, de la cuina de la Renaixen?a, les de principis del s. XX, i ?s clar, les picades de la cuina vigent o actual. Copsarem les diferents aplicacions at?s que poden esdevenir amaniments o acompanyaments, salses, suquets, poden fer enaltir o transferir el seu nom al plat.

16,00 € IVA incluido

Temporalmente sin stock

Cómpralo ahora y te lo enviaremos cuando tengamos stock.
El cobro a tu cuenta se realizará sólo cuando se envíe el producto.

Comprar

Otras obras de "Fabrega, Jaume"

Laie te recomienda

Novedades