Añadir a favoritos

L'ART DE LA CUINA

APICI

IVA incluido

Descripción
Marcus Gavius Apicius, gastrònom romà del segle I d.C., suposat autor del llibre De re coquinaria (Lyx02019,Art de la Cuina), que c onstitueix una font essencial per conèixer la gastronomia en el món romà, visqué durant els regnats dels emperadors August i Tiberi, elaborant les seves excentricitats gastronòmiques i dilapidant la seva fortuna personal per gaudir dels més refinats aliments, elab orats en les més complicades receptes, algunes atribuïdes a ell, com el foie gras obtingut del fetge dyx02019,ànecs alimentats amb figuesyx020...[Leer más]

Estado: Disponible para compra online en 4-5 días

Disponibilidad
Cómpralo ahora y te lo enviaremos cuando tengamos stock. El cobro a tu cuenta se realizará sólo cuando se envíe el producto.
DetallesFUNDACIO BERNAT METGE
1990
154 Páginas
Formato: Rústica
ISBN: 9788472254763
Idioma: CATALÁN
Traductor: GOMEZ I PALLARES, JOAN
Materia: Gastronomía

TEMAS