LES LLENTIES, COM PREPARAR-LES 10 VREGADES
IVA incluido
Descripción
«Blanques, grogues, vermelles, marrons, amb nom propi com les verdes de Puy,les italianes de lÚmbria o les rosses dArmuña, la llentia o llentilla (lens culinaris) és una planta de lextensa família de les lleguminoses o fabàcies (més de 20.000 espècies) que floreix durant els mesos destiu. Menjar de mort, menjar de vida, elsjueus les cuinaven en moments de dol i els italians en mengen, acompanyades de cotechino, la nit de Sant Sil vestre per a celebrar larribada del nou any. És també el primer plat que ofereixen a les dones africanes q...Estado: Disponible para compra online en 4-5 días
Disponibilidad
Cómpralo ahora y te lo enviaremos cuando tengamos stock. El cobro a tu cuenta se realizará sólo cuando se envíe el producto.
DetallesSD EDITORES
2023
20 Páginas
Formato: Bolsillo
ISBN: 9788412531657
Idioma: CASTELLANOMateria: Recetas