Afegir a favorits

MAR I MUNTANYA

EL RECEPTARI TRADICIONAL
HERCE, ENRIC

IVA inclòs

Descripció
Els plats de mar i muntanya són, sense cap mena de dubte, el que millor defineix la cuina catalana: una tradició culinària que combi na harmoniosament productes del mar i de la terra en plats únics i deliciosos. Enric Herce ens en descobreix els orígens històrics, i destaca com la geografia i la cultura catalanes yx02014,especialment, a lyx02019,Empordà per la seva estreta connexió entre el m ar i la muntanyayx02014, han influït en lyx02019,evolució dyx02019,aquests plats i en la identitat gastronòmica del país.Tot i qu e en altres pa...[Llegir més]

Estat: En estoc

Disponibilitat

Per a la seva comoditat, pot sol·licitar la recollida d'aquest exemplar en qualsevol de les nostres botigues físiques. La informació sobre disponibilitat en l'e-commerce no implica l'existència de estoc físic en botiga.

Per a consultar el estoc en botiga física pot contactar amb qualsevol de les nostres botigues.

DetallsVIENA EDICIONS
2025
144 pàgines
Format: Rústica
ISBN: 9788419474681
Idioma: CATALÁNMatèria: Receptes

TEMES