PATIS COEDUCATIUS

GUIA PER A LA TRANSFORMACIÓ FEMINISTA DELS ESPAIS EDUCATIUS

Ciocoletto, Adriana ; González Castellví, Alba ; Valdivia Gutiérrez, Blanca ; Rivas Moreno, Aida ; Casanovas, Roser ; Carreras Port, Anna ; Fonseca, M

Col. Punt 6

2020

120 Páginas

Formato: Rústica

ISBN: 9788409204137

Idioma: Catalán

Materia: Pedagogía

Aquesta guia va dirigida a totes les persones que tinguin interès en posar una mirada feminista al pati de l’escola per a treballar des d’aquest espai en la transformació coeducativa de l’escola i dels espais educatius. És una proposta metodològica per al canvi i la reflexió que ofereix eines per fer aquesta transformació de manera comunitària. Per a nosaltres, els patis coeducatius són espais dissenyats físicament i concebuts col·lectivament que promouen les relacions igualitàries i busquen trencar amb les jerarquies socials establertes. Són un procés viu i dinàmic en constant revisió, un camí per al canvi que implica el dins i el fora, i que es converteix en la llavor per transformar les relacions de gènere que es perpetuen en la nostra societat i que es reflecteixen des de la infància.

17,00 € IVA incluido

Comprar Recomendar

Otras obras de "Ciocoletto, Adriana ; González Castellví, Alba ; Valdivia Gutiérrez, Blanca ; Rivas Moreno, Aida ; Casanovas, Roser ; Carreras Port, Anna ; Fonseca, M"

Laie te recomienda

Novedades