PER QUÈ ALGUNS PEBROTS PIQUEN I ALTRES NO
CURIOSITATS ALIMENTÀRIES I EXPLICACIONSCIENTÍFIQUES
IVA inclòs
Descripció
Per què plorem quan piquem una ceba? Com sabem si un ou és fresc sense trencar-ne la closca? Per què el pa canvia de color quan fem torrades? Les preguntes més habituals sobre el menjar i la cuina ara per fi troben resposta. De la mà dAda Parellada i Dani Jiménez , amb curiositats, receptes, experiments, molta ciència i un bon raig dhumor. Un llibre per a tots aquells curiosos que vulguin des cobrir els secrets que guarden els aliments.Estat: Disponible per a compra en línia en 4-5 dies
Disponibilitat
Compra'l ara i te l'enviem quan el tinguem en estoc. El cobrament al teu compte es realitzarà només quan s'enviï el producte.
DetallsARA LLIBRES
2013
304 pàgines
Format: Rústica
ISBN: 9788415224235
Idioma: CATALÁNMatèria: Gastronomia