• 0

PER QUÈ ALGUNS PEBROTS PIQUEN I ALTRES NO

CURIOSITATS ALIMENTÀRIES I EXPLICACIONS CIENTÍFIQUES

Parellada, Ada; Jimenez, Dani

Ara Llibres

2013

304 Páginas

Formato: Rústica

ISBN: 9788415224235

Idioma: Catalán

Materia: Gastronomía

Per què plorem quan piquem una ceba? Com sabem si un ou és fresc sense trencar-ne la closca? Per què el pa canvia de color quan fem torrades? Les preguntes més habituals sobre el menjar i la cuina ara per fi troben resposta. De la mà d’Ada Parellada i Dani Jiménez, amb curiositats, receptes, experiments, molta ciència i un bon raig d’humor. Un llibre per a tots aquells curiosos que vulguin descobrir els secrets que guarden els aliments.

19,90 € IVA incluido

Temporalmente sin stock

Cómpralo ahora y te lo enviaremos cuando tengamos stock.
El cobro a tu cuenta se realizará sólo cuando se envíe el producto.

Comprar

Regala esta Navidad

Laie te recomienda

Novedades