Add to favourites

RECEPTARI CAULES. CUINA MENORQUINA DEL SEGLE XVIII

AA.VV

VAT included

Description
El novè volum de la col·lecció ens porta un altre receptari baleàric, aquest, de summa importància, ja que és el que documenta, per primer cop, lyx02019,ús de la salsa maonesa (i demostra que no és dyx02019,origen francès, com algun cop syx02019,havia volgut fe r creure).Al manuscrit Caules la salsa maonesa encara syx02019,anomena en menorquí salsa de peix crua. De moment, és la redacció de l mètode dyx02019,elaboració més antiga localitzada. És molt possible que se servís tant com a acompanyament del peix com per al bu llit o amb la ...[Read more]

Status: With stock

Availability

For your convenience, you can request the collection of this copy at any of our physical stores. The information on availability in e-commerce does not imply the existence of physical stock in the store.

To check the stock in a physical store, you can contact any of our stores.

DetailsBARCINO
2024
262 Pages
Format: Rústica
ISBN: 9788416726271
Language: CATALÁNCategory: Gastronomy

THEMES