Afegir a favorits

SABOR: FLAVOURS FROM A SPANISH KITCHEN

BARRAGAN MOHACHO, NIEVES

IVA inclòs

Descripció
Nieves Barragan Mohacho has a Michelin star and is best known as the head chef at Barrafina, the world famous tapas restaurant. The recipes range from hearty dishes such as braised Iberian pork ribs and chorizo and potato stew, to lighter fare such as seafood skewers, clams in salsa verde and stuffed piquillo peppers, and a wealth of other recipes, from grilled hispi cabbage to baked cauliflower with salted almonds, chilli and shallots.

Estat: En estoc

Disponibilitat

Per a la seva comoditat, pot sol·licitar la recollida d'aquest exemplar en qualsevol de les nostres botigues físiques. La informació sobre disponibilitat en l'e-commerce no implica l'existència de estoc físic en botiga.

Per a consultar el estoc en botiga física pot contactar amb qualsevol de les nostres botigues.

DetallsPENGUIN BOOKS (UK)
2017
304 pàgines
Format: Otros
ISBN: 9780241286531
Idioma: CASTELLANOMatèria: Gastronomia

TEMES