Añadir a favoritos

SOFREGIT

50 RECEPTES I HISTÒRIES PARTICULARS DE LA CUINA CATALANA
HERCE CARMONA, ENRIC

IVA incluido

Descripción
Fer el sofregit requereix paciència, constància i dedicació. No es pot fer amb presses, de qualsevol forma, a tot gas/ hem de gestio nar el temps com un ingredient més de la recepta, i no el menys important. És la base de la nostra cuina catalana antiga i familiar, el fonament per construir a sobre el que vulguem: des de la més tradicional de les receptes fins a la més creativa. Perquè un bon s ofregit ho aguanta tot. Per tot això, aquest llibre pretén convidar-vos a cuinar a través de la tradició culinària del nostre país i d'aquel...[Leer más]

Estado: Disponible para compra online en 4-5 días

Disponibilidad
Cómpralo ahora y te lo enviaremos cuando tengamos stock. El cobro a tu cuenta se realizará sólo cuando se envíe el producto.
DetallesCOSSETANIA EDICIONS
2020
160 Páginas
Formato: Rústica
ISBN: 9788490349199
Idioma: CATALÁNMateria: Recetas

TEMAS