Afegir a favorits

THE MAGIC OF COOKING

RUSCALLEDA, CARME, BAYÉS, PILARÍN (IL.)

IVA inclòs

Descripció
«Gastronomy strives for excellence in food: we do not cook merely to survive or to produce something edible. We need to cook with th e intention of not wasting time in the kitchen. Cooking means investing precious time, which is converted into gastronomy, health, n utrition and good personal relationships with those we love. «Gastronomy strives for excellence in food: we do not cook merely to survive or to produce something edible. We need to cook with th e intention of not wasting time in the kitchen. Cooking means investing precious...[Llegir més]

Estat: Disponible per a compra en línia en 4-5 dies

Disponibilitat
Compra'l ara i te l'enviem quan el tinguem en estoc. El cobrament al teu compte es realitzarà només quan s'enviï el producte.
DetallsBRIDGE EDITORIAL
2018
360 pàgines
Format: Tela
ISBN: 9788416670239
Idioma: INGLÉS
Traductor: TOMÀS, MÒNICA
Matèria: Receptes

TEMES