14/04/2011

Arts Libris, la Fira Internacional del Llibre d’Art i Disseny, torna a l’Arts Santa Mònica del 14 al 17 d’abril

alt text
icon

Autor: Laie

La Fira internacional del Llibre d'Art i Disseny, vuelve al Arts Santa Mònica del 14 al 17 de abril del 2011.

El libro de artista y la experimentación en el diseño -entre la práctica artesanal y el uso de materiales de vanguardia- son una fuente constante de placer estético y, también de ideas nuevas que después se aplicarán a la edición convencional. El libro lleva muchos siglos evolucionando y las últimas tendencias en la edición conviven con la tradición: Arts Libris es una oportunidad excepcional para disfrutar de la belleza y de la riqueza de un objeto imprescindible para la difusión del conocimiento. Uno de los atractivos de Laie CaixaForum es precisamente el fondo de libro de artista y del libro raro, en ediciones limitadas o agotadas.

La participació de Laie a Arts Libris torna a estar en mans de l’equip de Laie CaixaForum, que destaca tres obres entre les moltes que es poden trobar al nostre estand:

Recueil des secrets, de Louise Bourgeois dite Boursier, sage-femme de la Royne... ex-libris Curiositat editorial la d'aquest facsímil del primer llibre sobre medicina escrit per una dona l'any 1635. L'autora del llibre té el mateix nom que l'artista Louise Bourgeois, coincidència que ha aprofitat per imprimir una edició limitada de 300 exemplars acompanyats d'un ex-libris de l'artista numerat i signat.

Yo misma soy infierno y cielo —Auto sacramental— Llibre d'artista sobre una serigrafia de Frederic Amat, amb textos de Juan Goytisolo. Edició limitada de 75 exemplars.


Le livre libre: Essai sur le livre d'artiste Assaig sobre el llibre d'artista, amb reflexions molt agudes sobre què és, quina ha estat la seva evolució i donant a conèixer la varietat i diversitat tant del format com de contingut.

Comparte