"Esta web utiliza cookies para facilitar la navegación por ella y para realizar análisis de su uso, incluida la elaboración de perfiles de navegación con fines publicitarios. Si continua navegando, consideramos que acepta su instalación. Para obtener información detallada sobre las cookies que utilizamos, incluyendo cómo configurar su navegador para rechazarlas, pulse aquí."

restauración

ficha técnica

RECETAS
CORPUS DEL PATRIMONI CULINARI CATALA
CORPUS DEL PATRIMONI CULINARI CATALA. INSTITUT CATALA DE LA CUINA
AA.VV
2011
512
CARTONÉ
978-84-8264-949-8
CATALA
añadir a favoritos

sinopsis

El Corpus del patrimoni culinari català és el receptari més complet que mai s'ha fet de la nostra gastronimia i ofereix als amants de la bona cuina -tant aficionats com professionals- l'inventari més exhaustiu, pràctic i entenedor dels plats tradicionals del nostre país. S'hi han recopilat 1.136 entrades numerades i ordenades alfabèticament, i per tipus de plat. Són receptes que formen part de la nostra identitat -com l'escudella barrejada, el pollastre amb escamarlants, l'arròs a la cubana o les mandonguilles sípia i pèsols-, compilades en aquest llibre que pot ser considerat el recull més important i sistemàtic del patrimoni culinari català.





*Todos nuestros productos incluyen el IVA, ampliar información


comprados juntos habitualmente

otros usuarios también compraron

comentarios de los usuarios/usuarias