"Esta web utiliza cookies para facilitar la navegación por ella y para realizar análisis de su uso, incluida la elaboración de perfiles de navegación con fines publicitarios. Si continua navegando, consideramos que acepta su instalación. Para obtener información detallada sobre las cookies que utilizamos, incluyendo cómo configurar su navegador para rechazarlas, pulse aquí."

restauración

ficha técnica

Hª DE LAS RELIGIONES. REFERENCIA
DICCIONARI DE LES RELIGIONS
DICCIONARI DE LES RELIGIONS. PER A NOIES I NOIS DE 10 A 14 ANYS
2017
108
RÚSTICA
978-84-9136-068-1
CATALA
añadir a favoritos

sinopsis

Ha estat una obra de consens amb una voluntat clarament pedagògica. Ha calgut identificar els eixos temàtics vertebradors d'un coneixement bàsic, seleccionar els termes concrets -més de 300- dins de cada un d'aquests eixos, ordenar les tradicions per l'origen geogràfic (mediterrani o asiàtic) i, dins de cada subapartat, ordenar els temes i els termes segons la cronologia habitualment acceptada de les diverses tradicions, de més antigues a més recents, excepte en alguna ocasió en què, per raons de disseny, s'ha obviat aquest criteri. A l'interior de cada subapartat i dins de la mateixa tradició, si no hi havia cap raó pedagògica concreta, s'hi ha seguit el criteri alfabètic.
Les tradicions que s'han considerat són les presents al nostre país d'acord amb el criteri d'asimetria sociològica, és a dir, tenint en compte les tradicions proporcionalment amb més presència en funció de la seva major o menor incidència social, cultural i històrica.
En aquest sentit, som conscients que aquest diccionari és un reflex de l'actual situació socioreligiosa i que estarà sotmès, en el futur, a les necessàries actualitzacions que la realitat dinàmica del fet religiós pugui arribar a requerir.

La publicació que teniu davant vostre és el resultat del treball conjunt d'experts i expertes en ciències de les religions, pedagogs i pedagogues, ensenyants i persones significatives i de referència de les diferents comunitats religioses que coneixen la seva pròpia tradició i que sovint tenen capacitats o desenvolupen tasques relacionades amb l'educació dins de la seva comunitat. També hi han participat una il·lustradora, una correctora i una dissenyadora gràfica. Mereix una menció singular l'obra artística de la il·lustradora, que dóna al llibre una qualitat especial, no només per la seva atracció visual -ressonància clara del gènere dels diccionaris visuals- sinó també perquè facilita la comprensió del significat de les paraules als nois i noies de 10 a 14 anys. Aquesta publicació és una obra dialogal, de consens i d'inclusió, de rigor i de voluntat pedagògica, amb voluntat de ser una eina bàsica al servei de l'educació en el coneixement de la diversitat religiosa i cultural del nostre país.


*Todos nuestros productos incluyen el IVA, ampliar información


comprados juntos habitualmente

comentarios de los usuarios/usuarias