"Esta web utiliza cookies para facilitar la navegación por ella y para realizar análisis de su uso, incluida la elaboración de perfiles de navegación con fines publicitarios. Si continua navegando, consideramos que acepta su instalación. Para obtener información detallada sobre las cookies que utilizamos, incluyendo cómo configurar su navegador para rechazarlas, pulse aquí."

restauración

ficha técnica

RECETAS
EL FORMATGE D'OVELLA
EL FORMATGE D'OVELLA. COM PREPARAR-LO 10 VEGADES
2018
20
GRAPADO
978-84-948431-4-3
CATALA
añadir a favoritos

sinopsis

El formatge d'ovella
“A Catalunya hi ha actualment un ampli ventall de formatges, però no sempre ha estat així. La Catalunya Vella ha tirat molt més pels embotits i productes com el brossat o recuit d’olleta gairebé han estat a punt de desaparèixer. Però també és cert que, des de fa un parell o tres de dècades, el panorama formatger a casa nostra s’ha posat les piles i avui dia gaudeix d’una salut de ferro. Pastors i artesans entregats les vint-i-quatre hores del dia a la seva feina treballen per recuperar races, com l’ovella ripollesa, i ofereixen productes nous, com la infinitat de formatges que podeu trobar en restaurants compromesos, botigues especialitzades o a les mateixes formatgeries.”


*Todos nuestros productos incluyen el IVA, ampliar información


otros libros del autor

comentarios de los usuarios/usuarias