"Esta web utiliza cookies para facilitar la navegación por ella y para realizar análisis de su uso, incluida la elaboración de perfiles de navegación con fines publicitarios. Si continua navegando, consideramos que acepta su instalación. Para obtener información detallada sobre las cookies que utilizamos, incluyendo cómo configurar su navegador para rechazarlas, pulse aquí."

restauración

ficha técnica

RECETAS
EL SAFRÀ
EL SAFRÀ. COM PREPARAR-LO 10 VEGADES
2018
28
GRAPADO
978-84-948431-5-0
CATALA
añadir a favoritos

sinopsis

El safrà
"Violeta, vermell i groc. De sabor agredolç, metàl·lic, amb tocs amargants. Fragant, aromàtic. A grans trets, així és, organolèpticament, el safrà, el rei de les espècies. Sabies que a l’Edat Mitjana el seu regnat va ser famós a casa nostra? Al Llibre d’aparellar de menjar, al Llibre de Sent Soví i al Llibre del Coch, els tres receptaris de cuina medieval catalana més destacats que em consten, ja apareix en un gran nombre de receptes. I és que, en aquells temps, Catalunya va arribar a ser el primer productor de safrà de tot Europa. Tot va canviar a començaments del segle XX quan, en no poder competir amb altres mercats, el seu conreu comercial va desaparèixer."


*Todos nuestros productos incluyen el IVA, ampliar información


otros libros del autor

comentarios de los usuarios/usuarias