"Esta web utiliza cookies para facilitar la navegación por ella y para realizar análisis de su uso, incluida la elaboración de perfiles de navegación con fines publicitarios. Si continua navegando, consideramos que acepta su instalación. Para obtener información detallada sobre las cookies que utilizamos, incluyendo cómo configurar su navegador para rechazarlas, pulse aquí."

restauración

ficha técnica

SOCIOLOGIA
FONAMENTS DE SOCIOLOGIA
FONAMENTS DE SOCIOLOGIA. LES RELACIONS ENTRE LA NATURALESA I LA CULTURA
2009
136
RÚSTICA
978-84-490-2596-9
CATALA
añadir a favoritos

sinopsis

L'objectiu d'aquest manual és doble. En primer lloc, pretén recopilar i sistematitzar alguns elements que sembla útil tenir en compte per millorar les concepcions més freqüents del corrent principal de la sociologia, les quals obliden sistemàticament la importància de la construcció evolucionista de la naturalesa humana. Segons l'autor, les aportacions d'aquestes ciències signifiquen un conjunt de coneixements imprescindibles per fer una bona ciència de la societat. Vet aquí el nom de Fonaments de sociologia, entès com les bases sobre les quals s'ha d'assentar un coneixement científic de la societat, més enllà de les conclusions, algunes potser exagerades, de tal o tal autor concret. En segon lloc, aquest manual pretén mostrar un conjunt de recursos didàctics que facilitin la docència universitària. Aquests elements, que es donen a títol d'exemple, estan ressenyats al final de cada capítol. En el manual en paper només apareixen els textos d'autors clàssics, sigui de la sociologia o bé de disciplines relacionades, per ser treballats a classe. Els altresmaterials, vídeos i textos de premsa recent es poden trobar en una pàgina web que s'actualitzarà periòdicament (http://www.individu-societat.net). El manual s'ha elaborat pensant que pot ser útil, tant en un curs d'introducció a la sociologia, com en diferents matèries dels nous plans d'estudi, demanera complementària, en titulacions de sociologia o d'altres ciències humanes.

Josep M. Masjuan i Codina és professor emèrit del Departament de Sociologia de la UAB. Ha estat professor de Sociologia de l'Educació a l'Escola deMestres Sant Cugat, a la Facultat de Ciències de l'Educació i a la Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia de la UAB. També ha estat professor de Teoria Sociològica en aquesta darrera facultat. En l'actualitat participa, junt amb el professor Ramon Nogués, del Departament d'Antropologia Biològica, en un màster de Sociologia, en el qual imparteix temes que relacionen la biologia i la cultura.


*Todos nuestros productos incluyen el IVA, ampliar información


comentarios de los usuarios/usuarias