"Esta web utiliza cookies para facilitar la navegación por ella y para realizar análisis de su uso, incluida la elaboración de perfiles de navegación con fines publicitarios. Si continua navegando, consideramos que acepta su instalación. Para obtener información detallada sobre las cookies que utilizamos, incluyendo cómo configurar su navegador para rechazarlas, pulse aquí."

restauración

ficha técnica

ECONOMIA
INTRODUCCIO A LA HISTORIA ECONOMICA MUNDIAL (3R ED.)
INTRODUCCIO A LA HISTORIA ECONOMICA MUNDIAL (3R ED.)
2013
430
RÚSTICA
978-84-370-8876-1
CASTELLANO
añadir a favoritos

sinopsis

Aquesta 'Introducció a la història econòmica mundial' ha estat preparada amb la intenció de servir de guia a professors i alumnes dels primers cursos dels graus d'Economia i d'Administració i Direcció d'Empreses. La pretensió del llibre és presentar una visió general de l'evolució econòmica del món contemporani a l'abast d'alumnes que estan en la fase inicial de la seua formació i que, per tant, encara no disposen de tots els instruments analítics propis de l'economista. El coneixement i la reflexió sobre l'evolució econòmica en èpoques passades introdueix l'estudiant en els temes i tipus de raonament lògic més característics de la ciència econòmica (funcionament dels mercats, comportament dels consumidors i de les empreses, mecanismes de distribució d'acumulació, dinàmica del creixement econòmic, etc.), tenint sempre en compte els factors institucionals que condicionen l'acció econòmica. D'altra banda, el coneixement de com s'han transformat al llarg del temps les estructures econòmiques és fonamental per a comprendre l'economia actual. La història econòmica no sols forma part del bagatge indispensable de l'economista professional, sinó que té interés per a qualsevol persona que vulga entendre les claus econòmiques del món en que vivim.


*Todos nuestros productos incluyen el IVA, ampliar información


comprados juntos habitualmente

otros usuarios también compraron

otros libros del autor

comentarios de los usuarios/usuarias