"Esta web utiliza cookies para facilitar la navegación por ella y para realizar análisis de su uso, incluida la elaboración de perfiles de navegación con fines publicitarios. Si continua navegando, consideramos que acepta su instalación. Para obtener información detallada sobre las cookies que utilizamos, incluyendo cómo configurar su navegador para rechazarlas, pulse aquí."

restauración

ficha técnica

RECETAS
LA GALERA
LA GALERA. COM PREPARAR-LA 12 VEGADES
2018
20
GRAPADO
978-84-948431-3-6
CATALA
añadir a favoritos

sinopsis

La galera
“La feina d’alguns restauradors i la col·laboració fina i urbana d’unes bones tisores que suprimissin les defenses espinoses i convertissin la fera perillosa en un crustaci mansuet han contribuït força a la seva popularització i ara són molts els pobles i ciutats, sobretot de les comarques de Tarragona, que celebren jornades dedicades a la galera i que exploren cada any noves possibilitats de preparació i de presentació.
I, així, aquest animaló que antigament era patrimoni únic dels pescadors que no el podien vendre i d’un reduït grup de coneixedors fidels, s’ha popularitzat en quatre dies, saltant amb força als mercats i a les taules de molts restauradors. Això vol dir que ja costa trobar-ne a preus assequibles i que ha entrat a molts llocs on no fa pas gaire era un autèntic desconegut.”


*Todos nuestros productos incluyen el IVA, ampliar información


otros libros del autor

comentarios de los usuarios/usuarias