"Esta web utiliza cookies para facilitar la navegación por ella y para realizar análisis de su uso, incluida la elaboración de perfiles de navegación con fines publicitarios. Si continua navegando, consideramos que acepta su instalación. Para obtener información detallada sobre las cookies que utilizamos, incluyendo cómo configurar su navegador para rechazarlas, pulse aquí."

restauración

ficha técnica

GASTRONOMIA
PER QUÈ ALGUNS PEBROTS PIQUEN I ALTRES NO
PER QUÈ ALGUNS PEBROTS PIQUEN I ALTRES NO. CURIOSITATS ALIMENTÀRIES I EXPLICACIONS CIENTÍFIQUES
2013
304
RÚSTICA
978-84-15224-23-5
CATALA
añadir a favoritos

Encuéntralo también:

En formato ebook9,99 €

sinopsis

Per què plorem quan piquem una ceba? Com sabem si un ou és fresc sense trencar-ne la closca? Per què el pa canvia de color quan fem torrades?

Les preguntes més habituals sobre el menjar i la cuina ara per fi troben resposta. De la mà d’Ada Parellada i Dani Jiménez, amb curiositats, receptes, experiments, molta ciència i un bon raig d’humor. Un llibre per a tots aquells curiosos que vulguin descobrir els secrets que guarden els aliments.


*Todos nuestros productos incluyen el IVA, ampliar información


comentarios de los usuarios/usuarias