EL ROMANI. PROPIETATS, REMEIS I CUINA

Carbadillo, Elisenda;enrich, Montserrat

El Farell Edicions

2021

152 pàgines

ISBN: 9788417116361

Idioma: Català

Matèria: Gastronomia

El romaní és molt més que una planta medicinal o aromàtica. A part de condimentar, el romaní és un potent antiinflamatori natural que podríem posar a la majoria de plats. De fet, en aquest llibre es proposen 22 receptes originals fetes amb romaní: en guisats, dolços, galetes o aperitius. Sempre ha format part de la farmaciola tradicional, però actualment genera un interès creixent per les seves propietats antioxidants. Aquesta obra també esmenta la seva notorietat al llarg de la història, doncs la trobem en cançons, poemes, obres de teatre, etc. Realment, el romaní sorprèn per la seva versatilitat. Per això diuen que “el romaní té virtuts sense fi.”

19,00 € IVA inclòs

Comprar Recomanar

Laie et recomana