EL VINAGRE: COM PREPARAR-LO 10 VEGADES

Carnicero, Marta

Sd Edicions

2012

27 pàgines

Format: Grapat

ISBN: 9788492607846

Idioma: Català

Matèria: Receptes

Avui trobem vinagres per a tots els gustos i per a totes les butxaques, però és innegable que un bon vinagre val el que costa: no concentra pas el mal caràcter del vi que l’origina, sinó moltes de les seves qualitats, i és capaç de desplegar-les en els plats on intervé, als quals aporta el seu particular bagatge aromàtic. Ho descobrirem de la mà de Marta Carnicero, enginyera industrial que ha difós la seva passió per la gastronomia com a autora de diversos llibres i articles de cuina. Va estudiar a l’Escola d’Hostaleria Hofmann, a més d’assistir a cursos monogràfics sobre la cuina de diversos llocs del món

6,95 € IVA inclòs

Temporalment sense estoc

Compra'l ara i te l'enviem quan el tinguem en estoc.
El cobrament al teu compte es realitzarà només quan s'enviï el producte.

Altres obres de "Carnicero, Marta"

Laie et recomana