ELS FERMENTATS

UN REGAL PER A L'ORGANISME

Verges, Marta

Cossetania Edicions

2020

128 pàgines

Format: Rustega

ISBN: 9788490349830

Idioma: Català

Matèria: Receptes

Els aliments fermentats contribueixen directament al nostre benestar i, a més a més, són deliciosos. Amb l'ajuda de bacteris, llevats i fongs, el procés de fermentació allarga la conservació dels aliments, en potencia el gust i els converteix en autèntiques joies per a la salut de la nostra microbiota. En aquest manual, et proposem trenta receptes de fermentats, molt fàcils i variades, en les quals la màgia de la vida aconsegueix generar un microunivers fantàstic. Begudes referescants i saludables, formatges i iogurts vegetals fets amb llavors i fruita seca, verdures boníssimes i carregades de vitamines, pans de massa mare i farines saludables, postres delicioses a base de fruites i espècies... Endinsa't en el món dels fermentats i... que comenci la festa dels aliments vius!

13,50 € IVA inclòs

Comprar Recomanar

Altres obres de "Verges, Marta"

Laie et recomana