alt text
Añadir a favoritos

LES SALSES, ELS APERITIUS, LES ENSALADES I LES SOPES

HISTÒRIA DE LA CUINA CATALANA I OCCITANA
MARQUÉS, VICENT

IVA incluido

Descripción
Les cuines catalana i occitana són cuines germanes. Les relacions històriques, lingüístiques i culturals entre els antics regnes, co mtats i regions d?aquests dos grans territoris, així com el fet de viure en unes terres amb un passat i unes condicions climàtiques semblants han propiciat l?existència d?una de les millors cuines del món, amb un caràcter i unes particularitats tan destacades que des de la mateixa edat mitjana es va reivindicar en diferents receptaris i manuals on es compilava i es preservava. Vicent Marqués h a dedicat ...[Leer más]

Estado: Disponible para compra online en 4-5 días

Disponibilidad
Cómpralo ahora y te lo enviaremos cuando tengamos stock. El cobro a tu cuenta se realizará sólo cuando se envíe el producto.
DetallesEDICIONS SIDILLA
2018
942 Páginas
Formato: Cartone
ISBN: 9788494748486
Idioma: CATALÁN
Ilustrador: MONTSE MAYOL / MAYOL, MONTSE
Materia: Gastronomía

TEMAS