LA CUINA DEL SENGLAR
GUIA PRÀCTICA I RECEPTARI
IVA inclòs
Descripció
El senglar és el protagonista absolut de la temporada de caça a Catalunya. Després danys amb un consum molt limitat, la seva carn s ha fet un lloc en lalta cuina, presidint les cartes dels millors restaurants. Però el renovat interès pel porc salvatge no prové d el seu alt valor nutritiu o polivalència en els fogons, sinó de la necessitat de reduir el seu impacte sobre territori català.Aquest treball de la Fundació Alícia ajuda a popularitzar el consum de la carn de senglar, tant en restauració com en làmbit domèstic, co m una estrat...Estat: Disponible per a compra en línia en 4-5 dies
Disponibilitat
Compra'l ara i te l'enviem quan el tinguem en estoc. El cobrament al teu compte es realitzarà només quan s'enviï el producte.
DetallsAMAT EDITORIAL
2018
100 pàgines
Format: Cartone
ISBN: 9788497351133
Idioma: CATALÁNMatèria: Receptes