PICADES
EL SECRET DE LA CUINA CATALANA
Les receptes de padrines, mestresses i fondes Les picades han estat un tresor gelosament custodiat per les padrines que, arribat el moment, només el confiaven a les seves filles. Així és com ens han estat transmeses fins avui: el gran secret de la cuina catalana. Una cuina que té la seva ànima al rebost, on s'hi guarden les fulles de llorer, les cabeces d'all, les cebes, quatre ametlles i pinyons, uns ramets de farigola i romaní, així com les sardines de la costa, el pa sec i el vi ranci, i on s'hi assequen els bolets i alguna tòfona del bosc. Amb aquests ingredients humils, l'alquímia del morter dona personalitat als plats i els omple d'aromes. El llibre aplega picades trobades arreu del país, del Pallars a l'Urgell, de l'Empordà al Delta de l'Ebre... I amb la voluntat de preservar-les, hi hem incorporat noves picades saboroses i originals i més receptes de padrines, mestresses, fondes i cuiners, que demostren per què en qualsevol casa catalana cal tenir sempre a punt el morter. Il·lustracions d'Inés Bordas.
19,90 € IVA inclòs
- Afegir a favorits
-
Disponible per recollir a les següents botigues
Disponibilitat
-
Laie Pau Claris llibreria cafè
Carrer de Pau Claris, 85, 08010 Barcelona, España
llibreria 93 318 17 39 - cafè 93 412 68 32
* L'estoc s'actualitza diariament. La disponibilitat mostrada pot variar en qualsevol moment.
-
Laie Pau Claris llibreria cafè