23 de març de 2021

Converses Sant Jordi 2021

Converses Sant Jordi 2021

Dins la campanya Aquest Sant Jordi, llegeix sense restriccions estem organitzant xerrades amb persones destacades dels diferents sectors afectats per la pandèmia per tal de posar-los en valor.

Et convidem a llegir sense restriccions i a descobrir les converses que estem portant a terme i les que farem en les properes setmanes. No us les perdeu!

Llegeix sense restriccions. Restauració

El dilluns 22 de març el llibreter de Laie Pau Claris Enric Aymerich va entrevistar el cuiner Mirko Carturan en directe a l’Instagram de Laie. Mirko Carturan ens dona la seva visió de la crisi provocada per la pandèmia de la COVID-19 i dels reptes de futur del sector. La importància de la lectura per alimentar el bagatge gastronòmic de les persones que es dediquen a la restauració és el fil conductor de les recomanacions que Mirco Carturan i Enric Aymerich comenten al final de l’entrevista.

 

Llegeix sense restriccions. Teatre

Dins dels actes que celebren el Dia Mundial del Teatre, Laie Pau Claris va ser el 24 de març l’escenari d’una conversa sobre la posada en escena de l’exitosa novel·la d’Irene Solà, Canto jo i la muntanya balla, en cartellera al Teatre Biblioteca de Catalunya. Hi van intervenir Joan Arqué, codirector de Canto jo i la muntanya ballaRita Rakosnik, periodista literària de Núvol i Andreu Gomila, crític i periodista, com a moderador.

 

Llegeix sense restriccions. Museus

Visitem la llibreria Laie del Museu Picasso de Barcelona, on el llibreter Pep Fernández ens parla de llibres rars: primeres edicions, publicacions d'artista, facsímils, etcètera. Llibres difícils de trobar i que gràcies a la col·laboració de Laie amb museus, centres culturals, arxius, biblioteques i altres institucions es troben a l'abast de totes les persones que visiten les nostres llibreries.

Llegeix sense restriccions. Infantil

Els llibres desplegables, o llibres pop-up, són un meravellós exemple de l’aliança entre tècnica i imaginació. El llibreter Enric Aymerich ens ofereix una petita selecció de publicacions en què l’enginyeria del paper convida a mirar el món amb uns altres ulls, independentment de l’edat de cadascú.