7 de juliol de 2020

Els amants de la cultura recuperen a Barcelona el seu lloc de trobada

Els amants de la cultura recuperen a Barcelona el seu lloc de trobada

Després de mesos resignats a la socialització digital, recuperem un dels espais de trobada més emblemàtics de Barcelona, el Cafè de Laie Pau Claris. Una cafeteria restaurant de més de 400 m2 amb una terrassa interior ideal per gaudir d’un bon llibre o de les millors tertúlies. Les instal·lacions allotgen també les presentacions de les darreres novetats editorials i cursos vinculats a l’àmbit de la literatura i de la cultura. És fàcil trobar cares conegudes del món del periodisme, la política, el teatre, a més dels vinculats al món del llibre.

L’estiu és un dels millors moments per gaudir d’aquest espai, íntim i tranquil i alhora ple de l’encant d’un pis clàssic de l’eixample barceloní. La terrassa interior farà les delícies de tothom qui vulgui retrobar-se amb amics de la forma més tranquil·la i segura possible en un pati d'illa de l'Eixample que apareix com un oasi de tranquil·litat al cor de la ciutat. En un moment en el que reprenem les trobades socials, l'espai ha adoptat totes les mesures de seguretat i prevenció necessàries.

El cafè està obert en el mateix horari que la llibreria, de dilluns a dissabte de 10 a 14 h i de 17 a 20.30 h.

Des de Laie estem encantats de tornar-te a veure i que gaudeixis del nostre servei de cafeteria amb carta d'esmorzars variats, sucs naturals, entrepans, pastissos, begudes i infusions. Consulta aquí la carta.

Desitgem que sigui el vostre punt de trobada cultural i social amb les amistats, la família o per a reunions informals.