8 de juliol de 2019

Estiu al MACBA Store Laie

Estiu al MACBA Store Laie

Tant si t'apassiona l'art contemporani com si estàs a un pas de descobrir-lo, el MACBA pot convertir-se en un dels teus llocs preferits de la ciutat.

Posa a treballar la teva percepció davant les múltiples visions i debats sobre art i cultura que ofereix el Museu. Situat al cor del Raval, un dels barris més eclèctics i cosmopolites de Barcelona, ​​l'experiència haurà començat abans fins i tot d'entrar al geomètric edifici.

A través de la Col·lecció MACBA podràs recórrer l'art contemporani a través d'obres emblemàtiques. Exposicions, activitats i tallers tan diversos que van de la música de ball a la cuina transformaran els dies més calorosos en experiències inoblidables. A més, molt aviat podràs gaudir del ChichaLimoná, restaurant que combina tradició i avantguarda amb un encant especial tant en la seva carta com en el seu entorn.

A MACBA store Laie trobaràs tot el necessari per guiar-te entre les propostes del museu: llibres, revistes i catàlegs d'art, així com una acurada selecció d'objectes de disseny i peces úniques creades per artistes del barri del Raval.

Autor: Laie

Comparteix

Anterior

Següent

Destacats

Destacats