8 de març de 2019

FLIC. 9è festival de literatura i arts infantil i juvenil

FLIC. 9è festival de literatura i arts infantil i juvenil

El FLIC s’autodefineix com un festival d’experiències i creació literària que convida a gaudir de la literatura i les arts. Es proposa establir vincles entre les diferents arts, fomentar la lectura i la creació interdisciplinària.

I ho fa a diferents ciutats de manera itinerant i a través de diferents programes: per a famílies, per a escoles, per a joves creadors i una trobada professional.

Dins el programa per a famílies, entre el 2 i el 23 de març es realitzaran activitats a cinc destacats equipaments culturals de la ciutat: Museu del Disseny, Museu Nacional d’Art de Catalunya, Mercat de les Flors, MACBA i Filmoteca de Catalunya.

Us presentem les activitats que es realitzaran al MNAC i al MACBA.

Fins a 15 activitats relacionades amb el joc i la literatura són les que acollirà el MNAC dins de la jornada Experiències literàries: un espectacle de ritmes i rimes amb la companyia de hip hop Brodas Bros, un espectacle de percussió corporal, claqué i cajón flamenc amb la cia Exhibeat, una gimcana de reptes literaris per algunes sales del museu, un joc de pistes relacionat amb les bèsties del romànic, contacontes, una impressora humana i moltes propostes més!

Els participants podran viure en primera persona els processos creatius dels artistes convidats en l’àmbit del còmic amb Andrea Ganuza, el text amb Anna Dot i l’audiovisual amb Pere Ginard.

A continuació us oferim la selecció de llibres que trobareu a Laie Museu Nacional d'Art de Catalunya i MACBA store Laie relacionada amb aquestes activitats.

Autor: Laie

Comparteix

Anterior

Laie 07/03/2019

Cualladó essencial

Destacats