17 de setembre de 2019

La Mercè 2019

La Mercè 2019

Les llibreries i botigues Laie de Barcelona es preparen per la celebració de les festes de la Mercè, enguany amb un amplíssim programa d'espectacles, música i activitats infantils a diferents espais de la ciutat, fins i tot una jornada de portes obertes a espais culturals i museus de Barcelona. En destaquem alguns:

-Museu Picasso: fins al dia 24 teniu temps per visitar les exposicions Picasso, la mirada del fotògraf i En el nom del pare.

Cal reservar prèviament l'entrada en aquest enllaç.

-Museu Nacional d'Art de Catalunya: amb motiu de la Mercè, s'hi organitzen diferents activitats. Fins al 29 de setembre podeu visitar les exposicions sobre Antoni Fabrés i sobre la revista El Víbora i, si encara no l'heu visitada, no us perdeu la magnífica retrospectiva sobre el fotògraf Oriol Maspons.

-MACBA:  darrers dies per veure l'exposició sobre l'artista suís-americà Christian Marclay. A més a més, a Macba store Laie se celebra MACBABOOKS, on podràs gaudir de publicacions del MACBA i catàlegs d'art contemporani a 6€. 

-CCCB: últims dies per veure Quàntica, l'exposició que uneix art i ciència.

 

Per altra banda, del 20 al 24 de setembre, si et fas la targeta Laie podràs gaudir d'un descompte directe del 5% en la teva compra. Descobreix tots els seus avantatges!

Autor: Laie

Comparteix

Anterior

Laie 16/09/2019

MACBABOOKS

Següent

Damià 18/09/2019

Tres barcelones

icono Posts del magazine relacionats